Benvinguda

Benvinguda

 

L'Institut Municipal de l'Esport convida tots els abonats, usuaris, ciutadans de Palma i treballadors de l'IME, a participar en aquesta pàgina web que té per objectiu informar i donar a conèixer tot el que es realitza dins les nostres instal·lacions esportives.

Les possibilitats que ens aporten les noves tecnologies pel que fa a comunicació fan que aquest web ens permeti tenir una comunicació addicional, participativa i, sobretot, una comunicació bidireccional entre institució i ciutadania, un binomi que ha de ser l'eix vertebrador de la nostra tasca.

En aquest sentit, posam a l'abast de tots els ciutadans de Palma tota la informació referent a l'IME i els seus equipaments esportius per tal de facilitar la informació directa i eficaç, com també d'apropar l'IME i l'esport de Palma a la ciutadania, eliminant d'una manera considerable els tràmits burocràtics i administratius.

Esperem que tots aquells que visiteu la pàgina web trobeu amb facilitat el que cercau i pugueu utilitzar-la com a font d'informació dels serveis i l'esport relacionat amb l'IME i ens aporteu noves idees i nous conceptes per tal de contribuir entre tots que l'IME doni un servei millor als ciutadans de Palma.

Arxius, sol·licituds i documentació: DESCÀRREGA


 

MISSIÓ
L´Institut Municipal de l´Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma fomenta l'esport, l'activitat física i els hàbits saludables dels ciutadans de Palma. L'entitat municipal ha impulsat l'activitat esportiva al llarg dels quaranta anys de trajectòria i s'ha convertit en un referent social gràcies al desenvolupament d'activitats i esdeveniments dirigits a la ciutadania, com també a la construcció i manteniment d'instal·lacions esportives.
VISIÓ
La visió de l'Institut Municipal de l'Esport és vetllar per l'activitat física dels ciutadans, promoure els hàbits saludables a través de l'esport i incrementar el nombre de persones que practiquen esport a la ciutat. Així mateix, atén els ciutadans i els col·lectius des de projectes d'integració, inclusió, igualtat i valors esportius.
VALORS
Els valors són els pilars sobre els quals s'ha de fonamentar la reputació d'aquesta institució esportiva, i per això han de ser sòlids i s'han de sostenir en el temps. Un dels principis bàsics de l'IME és el d'igualtat dels ciutadans, que es desenvoluparà mitjançant la promoció de l'esport femení, com també amb programes d'accessibilitat per a persones amb discapacitat i inclusió social. Un altre dels principis rectors de la institució municipal és el de proximitat; atendre els ciutadans, apropant i facilitant l'accés a l'activitat física a tots els segments socials. La institució també treballa sota principis d'equitat quant als usuaris i les entitats. Finalment, l'IME aplica criteris de sostenibilitat i respecte amb el medi ambient a través del compromís amb l'eficiència energètica, incorporant noves tecnologies d'energies netes i sistemes de gestió de residus a les seves actuacions.

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 12 de desembre de 2023