Publicador de continguts


2500 persones corren per la visibilització de l'esport femení a la cinquena edició de la Cursa Popular Palmadona


7 de març de 2022

El batle de Palma, José Hila, ha donat el sus de sortida a les 12 h a l'arc situat a la plaça de la Porta Pintada

500 infants de zero a dotze anys han participat a Ia primera edició de la  Cursa Infantil Palmadona

Centenars de persones participaren ahir a les activitats de l'Expo Palmadona 

Palma, 6 de març de 2022.-  Aquest matí 2500 persones s'han donat cita a la plaça d'Espanya per a participar a la V Cursa Popular Palmadona, una prova urbana,  gratuïta i no competitiva, que organitza l'Institut Municipal de l'Esport (IME) amb l'objectiu d'homenatjar i visibilitzar l'important paper que desenvolupa la dona a l'esport.

A les 11.30 h les padrines de la Cursa, Mari Carmen Soler i Maria Rossich, han donat la benvinguda a totes les persones participants i han llançat un missatge per a posar en valor el paper de la dona al món de l'esport i a l'activitat física. A continuació ha començat l'escalfament general previ a càrrec de Maria Rossich.

El batle de Palma, José Hila, ha donat el sus de sortida a les 12 h a l'arc situat a la plaça de la Porta Pintada en direcció al carrer dels Oms. El tall de cinta ho ha protagonitzat Mari Carmen Soler acompanyada de Maria Rossich, el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, i el gerent de MercaPalma, Jeroni Barbón.

Les persones participants han pogut gaudir d'un circuit urbà de 3 Km pel centre de Palma amb dues opcions de distància, 3 o 6 Km. La cursa ha transcorregut per diferents carrers del centre; des de la plaça d'Espanya ha passat pel carrer dels Oms, la Rambla, el passeig del Born, la plaça de la Reina, el carrer del Conquistador, la plaça de Cort,  la plaça Major, el carrer de Sant Miquel i la plaça de la Porta Pintada, fins a arribar de nou a la plaça Espanya.

Totes les persones  participants de la cursa han rebut una camiseta commemorativa de l'esdeveniment i una medalla de finisher per a premiar l'esforç, la participació i la força d'arribar a la meta. Mercapalma també ha ofert fruita a totes les corredores i corredors.

500 nines i nins de 0 a 12 anys participen a la I Cursa Infantil Palmadona

Enguany, com a novetat, l'IME ha incorporat la I Cursa Infantil Palmadona, una prova gratuïta i no competitiva, que ha començat a les 9.30 h a la plaça d'Espanya amb l'escalfament a càrrec de l'Escola Municipal d'Atletisme.  Un preàmbul de la Carrera Popular on hi han participat 500 nines i nins de zero a dotze anys.

Els participants fins als cinc anys han fet el circuit acompanyats pels seus pares i han cobert diferents distàncies en un recorregut preparat pel carrer de Sant Miquel segons les seves categories: els de 0 a 3 anys han recorregut una distància de 200 metres i els participants de 4 i 5 anys han corregut 400 metres. Els de 6 i 7 anys han cobert la distància de 600 metres i a partir de 8 anys han participat a la prova de 800 metres.

Fira d'expositors Palmadona, un cap de setmana dedicat a la dona, la salut i l'esport

Al llarg de tot el cap de setmana centenars de persones han participat a la IV EXPO PALMADONA, amb una àmplia oferta d'activitats dirigides gratuïtes a l'escenari, com zumba, defensa personal, tabata, full body training, i hit functional training. Al voltant de l'escenari de la plaça d'Espanya s'han instal.lat els envelats de les entitats i centres de fitness que han participat a aquesta fira dedicada a la dona, la salut i l'esport. També hi han estat presents associacions solidàries com Un Lazo en Movimiento i SOS Mamás Baleares.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023