Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null EMAYA instal·la una nova font d’aigua filtrada a Son Moix


EMAYA instal·la una nova font d’aigua filtrada a Son Moix


31 de maig de 2023

La incorporació de la primera font d’aigua a una instal·lació de l’IME pretén fomentar el consum de l’aigua del grifó,  reduir el consum de plàstic i facilitar la hidratació dels esportistes durant l’exercici

Palma,  31 de maig de 2023.- EMAYA ha instal•lat una nova font d’aigua potable filtrada a la façana del Palau Municipal d’Esports Son Moix. D’aquesta manera Palma compta ja amb 53 d’aquestes fonts distribuïdes per diferents indrets de la ciutat.  

La incorporació d’aquesta primera font d’aigua a una instal•lació de l’IME pretén fomentar el consum de l’aigua del grifó,  reduir el consum de plàstic i facilitar la hidratació dels esportistes durant l’exercici. La instal•lació  compta amb un sistema de filtratge similar als dispositius domèstics per tal de millorar-ne el gust, amb un filtre de carbó.

Està especialment pensada per a omplir botelles i cantimplores reutilitzables i disposa d’un braç per a beure. A més, està dotada d’un sistema de proximitat pel qual no cal cap contacte físic amb el suport.

Al llarg de 2023 EMAYA té prevista la instal•lació noves fonts més a diversos carrers, places i espais públics de la ciutat, fins a arribar un total de 63 fonts.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2023