Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null   La desena edició de l’Iron Motard sumarà més de 30.000 quilòmetres entre els seus 62 participants


La desena edició de l’Iron Motard sumarà més de 30.000 quilòmetres entre els seus 62 participants


17 de gener de 2024

 

La prova, que ha estat presentada aquest dimecres a Cort, tindrà lloc el pròxim dissabte, emmarcada dintre de la programació de les Festes de Sant Sebastià  

Palma, 17 de gener de 2024. El vestíbul de Cort ha acollit aquest dimecres la presentació de la desena edició de l’Iron Motard, una prova de mototurisme organitzada pel Club Media Milla, que tindrà lloc el pròxim dissabte a les carreteres de Mallorca.

L’acte ha comptat amb l’assistència del primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet; el president de la Federació Balear de Motociclisme, Rafael Cañellas, i el president del Club Media Milla, Pep Quetglas.

Per part de l’Ajuntament també han  estat presents el director general d’Esports, David Salom; el gerent de l’IME, Miguel Ángel Bennàssar, i el regidor del PSIB-PSOE Francisco Ducrós.

Aquesta edició congregarà 62 participants a la sortida prevista a les 6 del matí, al Polígon de Son Castelló.  Es donaran cita tota mena de motos i cilindrades, perquè no preval la velocitat, ni el temps, sinó l'orientació, la navegació, la localització i el  desenvolupament de l’itinerari més curt.

En relació amb les distàncies, se sumaran més de 30.000 quilòmetres entre tots el inscrits, amb una mitjana de 500 quilòmetres per participant, excepte els de les categories Scooters i motoE, que recorreran una mitjana de 300 quilòmetres.

D’altra banda, la prova permet que es participi de forma individual o amb copilot, i té un component de resistència i de duresa, perquè es realitzarà amb qualsevol condició climatològica adversa.

 

L'objectiu és cobrir el recorregut en el menor nombre de quilòmetres possible, decidint cada participant quin itinerari administra a les seves parades, repostatges, neutralitzacions i avituallaments, durant 12 hores, aproximadament.

Com a novetat en l’edició d’enguany, cal destacar la incorporació d’una categoria de motos elèctriques, que, a partir d'ara, s'inclourà en el programa d’aquesta prova de regularitat.

 

 

Data darrera modificació: 17 de gener de 2024