Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null El camp municipal de Son Moix comptarà amb un nou sistema de retransmissió en directe dotat amb tecnologia IA  


El camp municipal de Son Moix comptarà amb un nou sistema de retransmissió en directe dotat amb tecnologia IA


23 de maig de 2024

Els Clubs Madre Alberta, San Cayetano i Viva Esports han signat un conveni d’adhesió a la plataforma per a difondre els seus partits

Palma, 23 de maig de 2024. L’Ajuntament de Palma, a través de l’Institut Municipal de l’Esport, ha autoritzat la instal·lació de la plataforma EIVO TV al camp del Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

Aquest sistema permetrà la retransmissió de continguts esportius base i amateur del Club Madre Alberta, San Cayetano i Viva Esports, que han signat un conveni d’adhesió gràcies al qual els aficionats tindran accés al contingut en directe des de qualsevol dispositiu de manera gratuïta.

A més, la plataforma aconseguirà la projecció de l'esport local, no professional i amateur gràcies a les retransmissions en directe o diferides de les competicions, així com l'impuls per a la modernització de les instal·lacions.

El director general d’Esports, David Salom i el gerent de l’IME, Miquel Àngel Bennàsar han acompanyat els representants d’EIVO, d’IB red i dels tres clubs per a consolidar la rúbrica que posarà en marxa la instal·lació de les càmeres automatitzades, dotades amb inteligencia artificial

 

Data darrera modificació: 23 de maig de 2024