Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null Cort renova la pista de Miquel Bosch, a la barriada de La Vileta


Cort renova la pista de Miquel Bosch, a la barriada de La Vileta


6 de maig de 2024

 

 

 

L’horari d’obertura és de dilluns a diumenge de 8 a 21 hores,  d’octubre a maig, i de 8 a 22 hores de juny a setembre

Palma, 5 de maig de 2024.- L'Ajuntament de Palma, a través de l’Àrea d’Infraestructures i de l’Institut Municipal de l'Esport (IME), ha reformat la pista de Miquel Bosch, ubicada al carrer Galilea de La Vileta.

Entre d’altres actuacions, el personal d’infraestructures ha incorporat tres punts d’il·luminació LED, ha revestit i pintat el paviment, ha netejat les pintades vandàliques i ha instal·lat noves portes d’accés. Per la seva banda, l’IME ha substituït les xarxes i ha millorat l’equipament esportiu.

El tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet, acompanyat del director general d’Esports, David Salom;  del gerent de l’IME, Miquel Àngel Bennàsar, i dels membres de l’Associació de Veïnats, han visitat la instal·lació per a conèixer de primera mà la renovació d’aquest espai.

La pista, que es reobre avui després de finalitzar les diferents intervencions, mantindrà un horari de dilluns a diumenge de 8 a 21 hores,  fins a finalitzar el mes de maig, i de 8 a 22 hores de juny a setembre.

L’Ajuntament adscriu aquest espai esportiu a l’Institut Municipal de l’Esport, que a partir d’ara assumeix el manteniment, l’obertura i tancament de la instal·lació.

D’altra banda, la Corporació insisteix en la necessitat de respectar els indrets públics, que mantenen un reforç de vigilància policial per a evitar actes vandàlics.

Aquesta actuació s’emmarca dins la línia d’actuacions consistents en millores de pistes, pavellons i camps de futbol municipals que està duent a terme la l’Ajuntament de Palma  per tal d’adequar els espais esportius públics.

 

Data darrera modificació: 7 de maig de 2024