Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null L'IME inicia les obres de reforma del camp de Verge de Lluc


L'IME inicia les obres de reforma del camp de Verge de Lluc


2 d’agost de 2023

 

El projecte contempla la instal·lació de gespa híbrida per a la pràctica de futbol i hoquei, i una graderia amb capacitat per a 120 espectadors

Palma, 02 d’agost de 2023.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha iniciat les obres de reforma i ampliació del camp de futbol 11 de les pistes poliesportives de Verge de Lluc. 

La inversió total d’aquesta actuació és d’1.171.215 euros, dels quals 608.990 provenen de la Llei de Capitalitat.

El  director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, David Salom, ha realitzat una visita tècnica a la instal·lació, acompanyat dels responsables de les obres, per tal de conèixer de primera mà els primers passos de la reforma, la planificació i les característiques de la construcció.

En conjunt, el projecte preveu la renovació completa del camp, un terreny de joc de 90 x 50 metres, habilitat per a futbol 11 i futbol 7, i contempla una gespa híbrida més versàtil que permetrà també competicions oficials d’hoquei.

A més, s’hi instal·larà una graderia per a 120 espectadors, xarxes de protecció, quatre torres d'il·luminació amb tecnologia LED i zones enjardinades.

Una vegada finalitzada la reforma, l’empresa adjudicatària del contracte, Acsa Obras e Infraestructuras SAU, també es farà càrrec del servei de manteniment de la gespa al llarg d’un període de quatre anys.

Pel que fa al calendari, les obres tindran una durada màxima de 18 mesos i, per tant, la previsió és que es donin per acabades abans de finalitzar 2024.

 

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2023