Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null El tinent de batle de Cultura i Esports signa un acord amb Azul Marino Mallorca Palma per a la cessió d’ús de les pistes de Son Moix


El tinent de batle de Cultura i Esports signa un acord amb Azul Marino Mallorca Palma per a la cessió d’ús de les pistes de Son Moix


25 de juliol de 2023

Javier Bonet destaca la contribució d’aquest equip de bàsquet femení a la promoció de l’esport

Palma, 21 de juliol de 2023.- El tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, ha assistit aquest divendres a l’acte informatiu que ha tingut lloc a la tenda Azul Marino Viajes, situada al carrer Bonaire, per donar a conèixer l’acord assolit en relació a la cessió d’ús de les instal·lacions del Palau Municipal d’Esports de Son Moix a Azul Marino Mallorca Palma, l’equip de bàsquet femení que patrocina aquesta empresa.

A la convocatòria ha estat present també el director general d’Esports, David Salom, juntament amb el CEO de ‘Azul Marino Viajes’, Gabriel Subías; el director de l’equip, Jordi Riera, i les jugadores Alejandra Quirante i Gaby Ocete.

L’acte ha acollit la participació de dues grans referents de l’esport femení: Amaya Valdemoro i María España, que han rebut els carnets de sòcies d’honor de l’entitat. Per la seva banda, els representants de l’Ajuntament de Palma han estat els destinataris del lliurament de la camiseta oficial del club.

Durant la seva intervenció, el tinent de batle de Cultura i Esports ha destacat la “formidable contribució” de l’equip Azul Marino Mallorca Palma a la promoció de l’esport i el bàsquet femenins, i ha celebrat que la participació de les dones en les competicions “sigui cada vegada més important”.

Com a fruit de l’acord que s’ha fet oficial aquest divendres, les jugadores de l’Azul Marino Mallorca Palma tindran la possibilitat de disputar els seus partits de la Lliga Femenina Challenge a les pistes de Son Moix, sempre que la disponibilitat de l’equipament ho permeti.

Els altres equips que també utilitzaran el recinte municipal aquesta nova temporada, en funció de la cessió d’ús que li ha estat concedida per part de l’àrea de Cultura de Cort, són Volei Palma, Palma Futsal, Fibwi Palma Bàsquet i Palmer Bàsquet.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2023