Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null 2.200 persones participaran aquest dissabte a la Binter NightRun – Última Hora


2.200 persones participaran aquest dissabte a la Binter NightRun – Última Hora


6 de juny de 2024

 

La cursa, que ha estat presentada aquest dijous a l’Ajuntament en el transcurs d’un acte presidit pel batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, destinarà la recaptació íntegra de la Milla Verda a la Fundació ASPACE Balears

Palma, 6 de juny de 2024. El vestíbul de Cort ha acollit aquest dijous la presentació de la Binter NightRun – Última Hora, una prova del circuit nacional de curses nocturnes que recorrerà, el pròxim dissabte 8 de juny, el Parc de la Mar i el centre històric de Palma, amb sortida i arribada a l’Avinguda Antoni Maura.

El batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, ha presidit l’acte que engega el compte enrere d’un esdeveniment que, tal com ha destacat, “reuneix unes connotacions singulars que la diferencien d’altres competicions, com són la seva vocació inclusiva, la seva aposta per la sostenibilitat i el seu caire solidari”.  

En aquest sentit, el primer regidor ha posat l’accent en la importància de la recaptació de les inscripcions de la Milla Verda, que es destinarà íntegrament a la Fundació ASPACE Balears, una institució, segons ha remarcat, “amb una trajectòria exemplar que l’ha convertit en referent dintre de l’àmbit de l’atenció integral de les persones amb paràlisi cerebral”.

D’altra banda, Alberto Guanche, responsable de Comunicació de Binter, ha explicat que aquesta edició comptarà amb la participació de 2.200 persones, un 10 per cent més que la passada convocatòria. Guanche també ha assenyalat que “gràcies a la incorporació de Palma, Binter Night Series és, ara mateix, un dels majors circuits nocturns de curses a nivell nacional”.  

Igualment, durant la seva intervenció, el primer tinent de batle i regidor d’Esports, Javier Bonet, ha agraït a l’organització, col·laboradors i responsables d’ASPACE la seva col·laboració i el seu compromís.

Aquesta quarta edició aterra a Palma el pròxim dissabte, a partir de les 20 hores, amb tres distàncies: la Milla Verda, d’1,7 quilòmetres de recorregut, i les dues rutes clàssiques, de 5 i 10 quilòmetres. En el cas d’aquestes dues modalitats., el ‘sus’ tindrà lloc a les 20.45 i a les 21.30 hores, respectivament.

La cita palmesana s'emmarca dintre de la programació de la Binter NightRun Series, i representa la tercera prova del circuit nacional de running nocturn, que va començar a Santa Cruz de Tenerife, el passat mes d’abril, i finalitzarà a Las Palmas de Gran Canaria, el 2 de novembre.

A la presentació també han assistit el director general d'Esports, David Salom; el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), Miquel Àngel Bennàssar; el director de carrera de la Binter NightRun Series, Sergio San Román; el president de la Fundació ASPACE, José Antonio Rodado, i el director del diari Última Hora, Albert Orfila.

 

 

Data darrera modificació: 7 de juny de 2024