Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null  Son Hugo acollirà més de 500 esportistes al Campionat d’Espanya de Natació per Federacions Territorials, júnior i infantil


Son Hugo acollirà més de 500 esportistes al Campionat d’Espanya de Natació per Federacions Territorials, júnior i infantil


18 de gener de 2024

Son Hugo acollirà més de 500 esportistes al Campionat d’Espanya de Natació per Federacions Territorials, júnior i infantil

A partir de demà i fins diumenge es donaran cita a la competició 18 Comunitats Autònomes

Palma, 18 de gener de 2024.- Aquest horabaixa les Piscines Municipals de Son Hugo han acollit la presentació del Campionat d’Espanya de Natació per Federacions Territorials de les categories júnior i infantil.

La competició es durà terme a partir de demà, divendres, i fins a diumenge amb la representació de totes les Comunitats Autònomes, excepte Ceuta i Melilla. Així, un total de 18 Federacions competiran els tres dies a Son Hugo.

La Real Federació Espanyola de Natació (RFEN)  ha aconseguit congregar 503 nedadors i nedadores d’edats compreses entre els 13 i els 17 anys a les 45 proves previstes, d’entre ells el grup ESP2028, que mantindran una concentració a Palma fins al pròxim dia 24.

La presidenta de la Federació Balear, Núria Perea, i el president de la RFEN, Fernando Carpena, han agraït la implicació de l’Ajuntament de Palma i la col·laboració de totes les institucions per a fer posible l’organització del Campionat.

Per la seva banda, el director general d’Esports, David Salom, ha traslladat als directius federatius l’agraïment de l’Ajuntament de Palma per nombrar a Son Hugo seu d’aquest campionat, “una vegada més, Son Hugo será l’epicentre de la natació nacional,  una competició que ens permet projectar Palma com un destí on l’esport és una gran potència”, ha destacat.

A l’acte també han assistit el secretari autonòmic de Cultura i Esports del Govern Illes Balears, Pedro Vidal, i el gerent de l’IME, Miguel Ángel Bennàsar.

 

Data darrera modificació: 19 de gener de 2024