Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null  L’equip de premsa venç a l’equip d’autoritats al partit a favor de Mallorca Sense Fam


L’equip de premsa venç a l’equip d’autoritats al partit a favor de Mallorca Sense Fam


19 de gener de 2024

 

Ricard Cabot ha realitzat el servei d’honor al camp de Son Fuster II 

Palma, 19 de gener de 2024. Avui ha tingut lloc al Camp de Futbol de Son Fuster 2 el partit benèfic a favor de Mallorca Sense Fam, que s’ha disputat entre un equip de premsa esportiva contra un equip d’autoritats.

Ricard Cabot, ha estat l’encarregat de realitzar el servei d’honor al camp de Son Fuster II. El president de la FFIB, Pep Sansó també ha lliurat una placa al periodista, una distinció especial amb motiu de la seva jubilació. 

El partit solidari, organitzat per la Fundació de la Federació de Futbol de les Illes Balears i l’Institut Municipal de l’Esport, ha finalitzat amb un 5 a 3 al marcador a favor de l’equip de premsa, amb representació de diferents mitjans de les Illes.

Per part de l’Ajuntament de Palma ha participat tot l’equip directiu de l’IME, compost pel primer tinent de batle, Javier Bonet; el director general d’Esports, David Salom, i el gerent de l’IME, Miquel Àngel Bennàsar. La selecció d’autoritats també ha comptat amb el regidor del PSIB-PSOE, Francisco Ducrós; la regidora de Podemos, Lucía Muñoz; així com directors i directores generals de les diferents àrees.

La formació política l’han completat autoritats del Parlament, del Govern de les Illes Balears i del Consell de Mallorca.

L’objectiu del partit s’ha assolit amb la recepció de nombroses borses d’aliments que han dipositat els participants a la carpa de Mallorca Sense Fam.  

Data darrera modificació: 23 de gener de 2024