Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null   Prop de 500 persones participen a la Festa Aquàtica de Nadal a les piscines de Son Moix


Prop de 500 persones participen a la Festa Aquàtica de Nadal a les piscines de Son Moix


7 de gener de 2024

 

 

Amb totes les places cobertes, l’esdeveniment ha començat a les 10.30 h i ha ofert diversió durant tres hores als participants de totes les edats

Palma, 7 de gener de 2024. Les piscines de Son Moix han acollit aquest matí la segona jornada de les Festes Aquàtiques que l’Institut Municipal de l’Esport organitza dins el programa de Nadal de l’Ajuntament de Palma.

L’IME ha ofert tres hores d’activitats gratuïtes a les dues piscines del Palau Municipal d’Esports. Els participants, de totes les edats, han gaudit amb la proposta de jocs aquàtics: tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d’equilibri, obstacles i el cub de punteria, entre d'altres.

Aquesta vuitena edició ha omplert totes les places i ha comptat amb la participació de prop de 500 persones, que hi han assistit en tres torns amb reserva prèvia, a les 10.30, 11.30 i 12.30 h.

L’IME ha augmentat el dispositiu de socorristes i ha reforçat l’organització amb monitors i un coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants. També s’ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

 

 

Data darrera modificació: 9 de gener de 2024