Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null   El Trofeu Ciutat de Palma de Tir de Fona tindrà lloc el darrer diumenge del mes de gener al camp de Can Valero


El Trofeu Ciutat de Palma de Tir de Fona tindrà lloc el darrer diumenge del mes de gener al camp de Can Valero


11 de gener de 2024

 

La competició, que arriba a la seva segona edició i comptarà amb uns 80 foners participants, ha estat presentada aquest dijous a Cort

Palma, 11 de gener de 2024. Les dependències de Cort han acollit aquest dijous la presentació de la segona edició del Trofeu Ciutat de Palma de Tir de Fona, que tindrà lloc el diumenge 28 de gener, a partir de les 10 del matí, al camp de tir de Can Valero.

A l’acte ha estat present el tinent de batle de Cultura i Esports, Javier Bonet, que ha reivindicat, al llarg de la seva intervenció, la vinculació històrica de les Illes amb la figura del foner, que es remunta a l’any 406 abans de Crist.

En aquest sentit, el regidor ha destacat la tasca que efectua, des de la seva creació, l’any 1984, la Federació Balear de Tir de Fona “amb l’objectiu d’impulsar aquesta modalitat arreu del territori de l’arxipèlag”, mitjançant iniciatives com el trofeu que es desenvoluparà el darrer diumenge de gener amb la participació d’uns 80 foners.

Precisament, el camp de tir de Can Valero, escenari del torneig, és un terreny de titularitat municipal cedit per l’Ajuntament a la federació per tal de dur a terme competicions i entrenaments oficials

 

 

Data darrera modificació: 11 de gener de 2024