Notícies

Notícies

Publicador de continguts

null    La Cursa Infantil de Reis OK Mobility omplirà diumenge Can Pastilla d’energia i il·lusió


La Cursa Infantil de Reis OK Mobility omplirà diumenge Can Pastilla d’energia i il·lusió


4 de gener de 2024

 

Amb motiu de la previsió de pluges, la prova organitzada per a demà s’ha ajornat per seguretat del recorregut  

Palma, 4 de gener de 2024.- El vestíbul de Cort ha acollit avui la presentació de la 14a edició de la Cursa Infantil de Reis OK Mobility. La carrera, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport (IME), s’emmarca al programa de festes de Nadal de l’Ajuntament de Palma.

Amb motiu de la previsió de pluges, la prova convocada per aquest divendres a Can Pastilla s’ajorna a diumenge, dia 7 a les 11 hores, per seguretat del recorregut. 

Aquesta carrera, que té com a objectiu la promoció de l’esport a la infància , és una prova gratuïta, no competitiva, destinada a infants de zero a dotze anys. Les inscripcions estaran obertes fins dissabte a les 13 hores al web d’OK Mobility. A hores d’ara, ja s’han completat el 90 per cent de les 1000 places ofertes a les diferents categories.

La segona tinent de batle, Lourdes Roca, ha agraït el suport del principal  patrocinador, OK Mobility, i dels col·laboradors: EMT, Mercapalma, Speed Club, Federació Balear d’Atletisme i Quely. Roca ha destacat que “la Cursa passa a formar part dels millors records de la infància dels participants”

Per la seva banda, el director general d’Esports, David Salom, ha explicat que aquesta cita esportiva, “és una tradició de Nadal a Palma i un dia molt esperat pels nins i nines, un impuls per a mantenir l’esperit esportiu i la il·lusió d’una jornada especial”.  

Enguany,  la Cursa compta amb el patrocini d’OK Mobility. El seu director de Marketing y Digital Officer, Pedro Pablo Sastre, ha traslladat els assistents la voluntat de l’entitat de “donar suport a un esdeveniment proper i local per a les persones de Ciutat, que representa els nostres valors”.

Un recorregut devora la mar

Els participants fins als cinc anys correran acompanyats dels seus pares i cobriran diferents distàncies segons les seves categories: els de 0 a 5 anys, recorreran una distància de 200 metres i els participants de 6 i 7 anys, correran 400 metres. Els de 8 a 10 anys cobriran la distància de 600 metres i a partir d’11 anys participaran en la prova de 800 metres

A les 11 hores s’iniciarà la primera prova, amb el grup d’11 i 12 anys, i s’aniran realitzant successivament per categories correlatives d’edat. La sortida i l’arribada de totes les proves seran a la Avinguda Bartomeu Riutort, 43.

Per alguns infants serà la seva primera prova esportiva, i tots rebran una medalla finisher en finalitzar la cursa per a premiar la participació. També rebran una bossa amb un berenar cortesia de Quely, una peça de fruita de MercaPalma i una camiseta de regal.

A la presentació també han assistit el gerent de l’IME, Miquel Àngel Bennàsar i de l’EMT, Juan José Elías; l’adjunta a gerència de Mercapalma, Maribel Fullana;  els directius de l’Speed Club, Juan Sancha i Rosa Maria Blanc i 5 participants que han lluït la camiseta de la prova.

Per part del Consistori, hi han assistit: Rosario Sánchez, Daniel Oliveira, regidors del grup PSIB-PSOE i Neus Truyol del grup Més.

 

 

 

Data darrera modificació: 9 de gener de 2024