Publicador de continguts

null Milers de persones celebren la 43a Diada Ciclista de Sant Sebastià


Milers de persones celebren la 43a Diada Ciclista de Sant Sebastià


20 de gener de 2024

Milers de persones celebren la 43a Diada Ciclista de Sant Sebastià

Una jornada que organitza l’Institut Municipal de l’Esport i Caixabank des de 1977   

El CEIP Aina Moll, CEIP Son Serra i  CEIP Marian Aguiló han estat els grups amb més participants amb un premi de 200 euros per a  cada equip

Palma, 20 de gener de 2024. El batle de Palma, Jaime Martínez ha donat el sus de sortida a la 43a Diada Ciclista de Sant Sebastià a l’arc situat a la plaça de Santa Eulàlia, acompanyats del regidor d’Esports, Javier Bonet; el director comercial de CaixaBank, Oriol Rueda, membres del Consistori i col·laboradors.

Prop de 3000 persones han participat a la tradicional Diada, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport, amb el suport de Caixabank, des de l’any 1977. Una prova emmarcada en els esdeveniments de les festes de Sant Sebastià.

A les 12 h s’ha iniciat el recorregut encapçalat per d’un grup de ciclistes de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, que tradicionalment obren la passejada, i per persones amb diversitat funcional, que s’han situat al capdavant de la prova.

Les bicicletes han continuat l’itinerari pel parc de la Mar, l’avinguda d’Antoni Maura, el passeig del Born, la Rambla, el camí de Jesús i el carrer de Salvador Dalí, fins a arribar al Palau d’Esports de Son Moix, en un recorregut d’uns 6 km. La Policia Local de Palma i el servei d’ambulàncies han controlat el recorregut.

En arribar al Palau Municipal d’Esports Son Moix hi ha hagut una activitat molt animada de zumba a càrrec de MallorcaShakes, , jocs i activitats de Barridiades per als més petits. Una festa amb l’incentiu del sorteig que s’ha dut a terme amb les persones que han arribat a Son Moix, on s’ha fet entrega de dues bicicletes infantils cedides per VAS i Gomila, dos cacs i 10 targetes regal per un valor de 60 euros d’El Corte Inglés.

Els premis als tres grups més nombrosos han estat per al CEIP Aina Moll, que ha inscrit a un total de 81 persones, el CEIP Son Serra amb 63 participants i el CEIP Marian Aguiló amb 55 participants Cada grup ha rebut un premi de 200 euros de l’Escola Universitària ADEMA.

Amb l’objectiu de reduir els residus plàstics, s’ha disposat d’un sistema d’avituallament sostenible, amb la instal·lació d’estacions d’aigua potable, una alternativa mitjançant la qual els participants han pogut omplir les seves botelles reutilitzables, facilitades amb la inscripció.

Enguany la Diada ha comptat  amb el patrocini d’AutoVidal, d’El Corte Inglés, Escola Universitària ADEMA, Ciclos Gomila, Agüí i Vinci Active Esport. Així com també amb la inestimable col·laboració de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears i el suport de la Policia Local de Palma, EMAYA i totes les àrees de l’Ajuntament, que fan possible aquesta festa de la bicicleta a Palma.

 

 

 

 

Data darrera modificació: 24 de gener de 2024

Agenda

Febrer 2024
Lu Ma Mie Dj Vi Sa Do
12
3
4
56789
10
11
1213141516
17
18
192021
22
23
24
25
26272829

Activitats: 22 Febrer 2024

No hi ha activitats per a aquest dia

CONTACTO

Adreça

Camí de la Vileta 40. 07011 Palma (Illes Balears)

Dades de contacte

Telèfon: Tel. 971 28 18 70 ime@palma.cat