Publicador de continguts

Nordic Walking Saludable (març - juny 2020)


Nordic Walking Saludable (març-juny 2020 )

Ajornat programa de Nordic Walking Saludable

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) posa en marxa una nova edició del programa Nordic Walking Saludable,  unes jornades d'iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tothom, que compten amb la col·laboració de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum i la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.
Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d'aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l'àmbit fisiològic, psicològic i social.
Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a nordicwalking@palma.es o es poden inscriure a l'inici de l'activitat. Els participants rebran fruita per cortesia MercaPalma. També es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

Rutes
El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc als següents Centres de Salut:

14 de març CS Emili Darder

28 de març CS El Camp Redó

4 d'abril CS Platja de Palma

25 d'abril CS Casa del Mar

9 de maig CS Sant Agustí

23 de maig CS Son Serra 

6 de juny CS Son Gotleu

27 de juny CS Gaspar Bennàzar

Duració:

14 de març de 2020

Dies: Diàriament
Horari: de 10:00 a 11:30
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023