Publicador de continguts

Diada Ciclista Sant Sebastià 2018


diada ciclista 2018

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma presenta la DIADA CICLISTA DE SANT SEBASTIÀ 2018, que, com sempre, tindrà lloc el dia 20 de gener, amb sortida des de la plaça de Cort/ Santa Eulàlia i arribada al Palau Municipal d'Esports Son Moix. Aquest esdeveniment és de gran interès social i esportiu i és considerada, des de sempre, una de les activitats més importants del programa de les Festes de Sant Sebastià, patró de la nostra ciutat.

Enguany s'arriba a la 39a edició, amb més ganes que mai, perquè l'any passat les intenses pluges varen impedir garantir la seguretat dels ciclistes i per primera vegada en 38 anys es va cancel·lar la nostra diada.

Per a aquest esdeveniment es compta, com sempre, amb la important col·laboració de CaixaBank, patrocinadora principal d'aquesta Diada, a més d'altres empreses patrocinadores com Onda Cero, Coca-Cola, Malla Publicidad, Boxi Mobil WC i El Corte Inglés. També es disposarà de la inestimable col·laboració del Consell de Mallorca, la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Ciclos Gomila, Bimont Bike Shops i Voluntariat Esportiu de Palma.

Com sempre, es pretén estimular l'interès de tothom en aquesta fita: famílies, joves, infants i adults, i sempre des d'una vessant inclusiva. Per aquet motiu, l'IME de l'Ajuntament de Palma i la Obra Social "la Caixa" han organitzat la Tercera Jornada d'Esport Inclusiu, que tindrà llac al CaixaForum (plaça de Weyler, 3) dia 19 de gener i en la qual intervindran especialistes en la matèria.


SORTIDA
Abans de la sortida des de la plaça de Cort/Santa Eulàlia a les 12 h, com cada any, els participants tindran animació musical i rebran recomanacions sobre les característiques del recorregut, la utilització adequada de la bicicleta, les normes bàsiques de circulació, etc., perquè la sortida, el recorregut i l'arribada es facin sense cap incidència.


RECORREGUT
Se seguirà l'itinerari següent, d'aproximadament 6 km. Com a cada edició, la Policia Local de Palma controlarà el recorregut i hi haurà els serveis mèdics corresponents per a atendre qualsevol incidència. Al capdavant de la sortida se situarà el grup de ciclistes federats que tradicionalment obren la passejada, gràcies a la col·laboració de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.

Plaça de Cort - Santa Eulàlia - plaça de Sant Francesc - Avingudes per la plaça de la Porta del Camp - autopista de Llevant - avinguda d'Antoni Maura - passeig del Born - carrer de la Unió - la Rambla - carrer del Baró de Pinopar - avinguda d'Alemanya - gir de 180º a l'alçada del creuer amb el carrer del General Riera - avinguda d'Alemanya - camí de Jesús - carrer de Salvador Dalí - ENTRADA a Son Moix per la prolongació del carrer de Francesc Martí i Mora - arribada al Palau Municipal d'Esports Son Moix.

ARRIBADA
En arribar al Palau Municipal d'Esports Son Moix hi haurà animació musical i entreteniments per a infants organitzats i aportats pel Consell de Mallorca. També s'hi instal·laran, com cada any, els punts d'avituallament de Coca-Cola i aigua, així com els serveis mèdics pertinents.

En aquesta festa final a Son Moix, a l'escenari principal s'entregaran els premis als grups més nombrosos i se sortejaran regals entre totes les persones que hagin fet el recorregut i que arribin a Son Moix, que hi participaran amb el número de dorsal. Els regals oferts per l'IME i les empreses col·laboradores, com El Corte Inglés, Ciclos Gomila i Bimont Bike Shops.

INSCRIPCIONS I RECOLLIDA DE DORSALS

Les inscripcions són totalment gratuïtes. S'hi poden inscriure totes les persones que vulguin, sense límit d'edat i independentment de les seves condiciones físiques, ja que el caràcter de la Diada Ciclista, com sempre, és popular. S'apreciarà especialment la participació de persones amb alguna capacitat limitada, les quals tindran preferència a la zona de sortida. Als infants menors de 12 anys, els han d'acompanyar persones adultes.

S'entregarà a tots els participants un dorsal adhesiu (fins a esgotar existències), que es recollirà als punts determinats en aquest Reglament, un cop realitzada la seva inscripció. Amb el número d'aquest dorsal podran participar al sorteig que tindrà lloc al Palau Municipal d'Esports Son Moix en finalitzar el recorregut.

Hi ha diferents formes d'inscripció a l'esdeveniment, però s'aconsella la inscripció per Internet (en línia) per a agilitzar el registre i evitar aglomeracions a la Diada. Amb aquest motiu es podran recollir amb antelació els dorsals als punts que es detallen a continuació.

  • INSCRIPCIONS EN LÍNIA A WWW.ELITECHIP.NET  
    Des del 2 al 19 de gener (fins a les 18 h)
    Recollida de dorsals fins dia 19 a les 18 h

Emplenant les dades sol·licitades al web podeu recollir els dorsals si presentau el justificant imprès de la inscripció en línia a:
Instal·lacions esportives municipals
· Palau Municipal d'Esports Son Moix
· Poliesportiu Municipal Germans Escalas
· Poliesportiu Municipal S'Estel
· Poliesportiu Municipal Rudy Fernández
· Piscines Municipals Son Hugo
o

El Corte Inglés

· Planta d'esports del centre a Avingudes
· Planta d'esports del centre a Jaume III

Recollida de dorsals dia 20 de gener de 10 a 12 h

Als envelats d'entrega de dorsals

· Carrer del Conquistador
· Carrer de Sant Miquel / dels Oms
· Plaça Major
· Plaça de Cort


  • INSCRIPCIONS PRESENCIALS i RECOLLIDA DE DORSALS
    Des del 9 al 19 de gener (fins a les 18 h)

Es podran inscriure tots els participants emplenant per escrit les dades sol·licitades als fulls d'inscripció que hi haurà a les recepcions de les instal·lacions esportives municipals següents. En entregar el full d'inscripció a la recepció el participant rebrà el dorsal corresponent.

Instal·lacions esportives municipals

· Palau Municipal d'Esports Son Moix
· Poliesportiu Municipal Germans Escalas
· Poliesportiu Municipal S'Estel
· Poliesportiu Municipal Rudy Fernández
· Piscines Municipals Son Hugo

INSCRIPCIONS DE DARRERA HORA A LA SORTIDA
20 de gener (de 10 a 12 h)

El mateix dia de la Diada s'habilitaran envelats per a inscripcions de darrera hora. Els participants hauran d'emplenar les dades per escrit als fulls d'inscripció i rebran el dorsal corresponent. Aquesta modalitat d'inscripció només serà possible en cas d'existències de dorsals i fins a esgotar-los.
Als envelats d'entrega de dorsals

· Carrer del Conquistador
· Carrer de Sant Miquel / dels Oms
· Plaça Major
· Plaça de Cort


PARTICIPANTS PER GRUPS

Es considera grup a partir de 40 persones.

Per a participar com a grup i optar a un dels tres premis als grups més nombrosos s'ha d'enviar un correu electrònic a serveisesportius@ime.palma.es  abans de dia 14 de gener, amb les dades següents:

· Nom del col·lectiu
· Nom i dades de contacte del coordinador del grup (imprescindible)
· Total d'inscrits
· Llistat amb dades de cada participant:
o Llinatges i nom
o Data de naixement
o Sexe (M / F)

L'organització contactarà amb el coordinador per a l'entrega dels dorsals. Cada participant rebrà un dorsal i es confirmaran així les condicions de la cursa.

Les condicions per a participar en la modalitat de grup són les següents:

· Els integrants del grup han de tenir almenys 4 anys i fer tot el recorregut pels seus propis mitjans.
· Cada grup s'ha de identificar de forma visible amb un capell, una camiseta o d'altres elements
· Per a ser comptabilitzats com a membres de grup s'hauran de concentrar abans de la sortida a la plaça Major a les 11.15 h
· Tots els membres del grup han de fer la sortida des de la plaça de Cort/plaça de Santa Eulàlia i completar el recorregut fins a l'arribada al Palau Municipal d'Esports Son Moix, on també se'n verificarà la participació i seran comptabilitzats.
· Abans de la sortida el coordinador del grup ha de tornar a l'organització els dorsals dels integrants inscrits que no assisteixin a la Diada.

A cada un dels tres grups més nombrosos se'ls entregarà un val de 200 euros d'El Corte Inglés a l'arribada a Son Moix.

Duració:

20 de gener de 2018

Dies: Diàriament
Horari: de 12:00 a 02:00
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023