Publicador de continguts

Cursa Infantil de Reis 2020


Cursa Infantil de Reis 2020

L'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma organitza l'onzena edició de la CURSA INFANTIL DE REIS, una carrera gratuïta, no competitiva, per a infants de 0 a 12 anys, que tindrà lloc al parc de les Estacions el dia 5 de gener a les 12 h. Aquesta carrera, de caràcter popular i gran interès ludicoesportiu, s'ha convertit en una de les activitats més importants del programa de les Festes de Nadal de la nostra ciutat.

Continuam amb Pepu com a protagonista de la imatge de l'esdeveniment, gràcies al disseny del gran il·lustrador Antonio Fernández-Coca. Tots els infants rebran una camiseta amb la il·lustració de l'artista per a premiar la seva participació.

D'altra banda, hem d'agrair la col·laboració d'Escoleta Asima, El Corte Inglés, Auto Vidal Fiat, Los 40 Mallorca Classic, Cadena Dial,Quely, MercaPalma, Boxi, l'Associació Onaneta Cleanwave i Sportmaniacs Baleares.

Els Reis d'Orient també demanen un esforç per a lluitar contra el canvi climàtic. Enguany com a novetat, i seguint amb les intencions de l'Institut Municipal de l'Esport de fomentar una vida més sostenible i fer esdeveniments més respectuosos amb el medi ambient, disposarem d'una estació d'aigua potable perquè els participants en puguin gaudir duent les seves botelles reutilitzables per a reomplir-les.

Inscripcions

Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer en línia fins el divendres 3 de gener a les 12 h, o fins a exhaurir el nombre d'inscripcions, al web https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/cursa-infantil-de-reis-2020 

El nombre de places és de 1.000 i per qüestions de seguretat i control es limita el nombre de participants a cada carrera de la següent manera:

  • INICIACIÓ (de 0 a 3 anys):                 200 participants
  • CURSA I (de 4 a 5 anys):                    250 participants
  • CURSA II (de 6 a 7 anys):                   250 participants
  • CURSA III (de 8 a 10 anys):                200 participants
  • CURSA IV (d'11 a 12 anys):               100 participants

Data: diumenge 5 de gener de 2020. De 9 a 11.30 h: recollida de dorsals i camisetes

Sortida de la primera cursa: 12 h

Lloc: parc de les Estacions (sortida i arribada)

Tipus: esdeveniment esportiu sostenible

Duració:

5 de gener de 2020

Dies: Diàriament
Horari: de 09:00 a 01:30
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023