Publicador de continguts

Cursa Infantil de Reis 2019


Cursa Infantil de Reis 2019_IME

CURSA INFANTIL DE REIS 2019

L'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma organitza la desena edició de la CURSA INFANTIL DE REIS, una carrera gratuïta, no competitiva, per a infants de 0 a 12 anys que tindrà lloc al parc de les Estacions el dia 5 de gener a les 12 h. Aquesta carrera, de caràcter popular i gran interès ludicoesportiu, s'ha convertit en una de les activitats més importants del programa de Festes de Nadal de la nostra ciutat.
Enguany continuam amb el disseny de la imatge de l'esdeveniment del gran il·lustrador Antonio Fernández-Coca, amb PePu com a protagonista. Consideram que la llum i el color de les seves il·lustracions són perfectes per a aquest esdeveniment, i és un plaer difondre el seu art entre els més petits, que rebran una camiseta de regal per la seva participació, amb la il·lustració de l'artista.
D'altra banda, hem d'agrair la col·laboració especial d'Obra Social "La Caixa", i el patrocini d'altres empreses que el fan possible com Escoleta Asima, Auto Vidal Fiat, Los 40 Mallorca Classic, Cadena Dial, Quely i MercaPalma.


Data: divendres 5 de gener de 2019
De 9 a 11.30 h: recollida de dorsals i camisetes
12 h: sortida de la primera cursa
Medalla per a tots els participants, un cop finalitzada cada cursa
Lloc: parc de les Estacions (sortida i arribada)


Inscripcions
Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer en línia fins divendres 4 de gener a les 12 h:
al web : www.sportmaniacsbaleares.com  

Si les inscripcions no s'han exhaurit abans del dia de la carrera, se'n podran fer de darrer moment al lloc de sortida el mateix dia, a les taules situades a l'entrada del parc de les Estacions, de 9 a 11.30 h.
Com l'any passat, el nombre de places és de 1.000 infants i, per qüestions de seguretat i control, es limita el nombre de participants a cada carrera de la següent manera:
INICIACIÓ (de 0 a 3 anys): 150 PARTICIPANTS
CURSA I (de 4 a 5 anys): 250 PARTICIPANTS
CURSA II (de 6 a 7 anys): 250 PARTICIPANTS
CURSA III (de 8 a 10 anys): 250 PARTICIPANTS
CURSA IV (d'11 a 12 anys): 100 PARTICIPANTS

Programa del dia de l'esdeveniment (dissabte 5 de gener)


De 9 a 11.30 h: recollida de dorsals i camisetes
Tots els infants apuntats a les curses rebran una camiseta de regal i un dorsal, que s'entregaran als envelats de recollides de dorsals i a les taules de control d'inscripcions el mateix dia 5 entre les 9 i les 11.30 h.
Si hi ha disponibilitat, també s'hi podran apuntar el dia de l'esdeveniment, a les taules de noves inscripcions, de 9 a 11.30 h. De totes maneres, per la experiència dels darrers anys és recomanable fer la inscripció abans de dia 4 de gener al web per a assegurar-hi la plaça.
No s'entregaran dorsals ni camisetes a partir de les 11.30 h, encara que s'hagi fet una preinscripció al web.
12 h: sortida de la primera cursa
Hi haurà cinc curses, amb les següents categories i distàncies per a recórrer:
INICIACIÓ: de 0 a 3 anys 200 m acompanyats dels pares
CURSA I: de 4 a 5 anys 400 m
CURSA II: de 6 a 7 anys 600 m
CURSA III: de 8 a 10 anys 800 m
CURSA IV: d'11 a 12 anys 800 m
La sortida i l'arribada de totes les curses seran al parc de les Estacions.
El recorregut transcorrerà en el mateix parc de les Estacions i estarà degudament senyalitzat.
A les 12 h s'iniciarà la primera cursa i s'aniran realitzant successivament.
En finalitzar la cursa cada participant rebrà una medalla i una bossa amb una botella d'aigua, una peça de fruita i galetes Quely.


Informació general
La cursa serà controlada pel personal responsable de l'organització de l'esdeveniment, que estarà degudament identificat.
Tots els participants tenen una assegurança col·lectiva per als accidents que es puguin produir durant la prova. A més, l'Institut Municipal de l'Esport compta amb una pòlissa de responsabilitat civil.
Hi haurà serveis sanitaris al lloc de l'activitat.
Els corredors es consideren aptes per prendre part a la cursa i es fan responsables dels danys morals, físics i materials que hi puguin patir. Els menors hauran de comptar amb l'autorització del pare, mare o tutor i hauran de facilitar un número de telèfon mòbil que relacionarem amb el dorsal per si hi ha alguna urgència.

Duració:

5 de gener de 2019

Dies: Diàriament
Horari: de 12:00 a 01:30
Localitat: Palma

Data darrera modificació: 8 de maig de 2023